Demontaža i premeštaj klima uređaja

ugradnja klima

DA LI ŽELITE DA PREMESTITE SVOJ KLIMA UREĐAJ?

Beofrigos pored usluga servisa i ugradnje, pruža i usluge demontaže i premeštaja klima uredjaja. Ukoliko imate poterebu da postojeći klima uredjaj iz raznoraznih razloga premestite iz jednog dela stana u drugi, iz jednog lokala u drugi, ili premestiti klima uređaj u potpunu drugu stambenu jedinicu, mi ćemo te usluge uraditi vrlo uspešno i povoljno.

KAKO IZGLEDA DEMONTAŽA I PREMEŠTAJ KLIMA UREĐAJA

Pravilna procedura demontaže i premeštaj klima uredjaja podrazumeva da uređaj bude u funkciji, tj. da ostvaruje pravilan rad. Takodje, poželjno je da poseduje ispravan daljinski upravljač, a sve u cilju pravilnog vakumiranja instalacija, odnosno sabijanja freona u spoljnu jedinicu, u kojoj se inače nalazi kada je uređaj nov. Time se čuva ukupna količina freona, tj. sprečava gubitak koji može biti od 30%-50%. Ukoliko se demontaža klima uređaja ne izvrši profesionalno i po proceduri, može se javiti gubitak freona.

premeštaj klima
premeštaj klima

PREDNOST DEMONTAŽE I PREMEŠTAJA KLIMA

Svim korisnicima koji naruče uslugu demontaže i premeštaj klima uredjaja, preporučuje se i usluga velikog servisa klima uređaja, s obzirom da su tom prilikom spoljašnja i unutrašnja jedinica potpuno dostupne, pa je sama operacija dosta jeftinija od regularne cene velikog servisa. Na taj način, serviseri će biti u prilici i da otklone eventualne nedostatke prethodne montaže.

KOLIKO KOŠTA PREMEŠTAJ KLIMA UREĐAJA?

Cena demontaže klima uređaja iznosi  evra. Cenovnik premeštanja klima uredjaja za klime veličine od 9-12 000 btu:

  • premeštaj klima uredjaja – kompletne jedinice (na istoj lokaciji – u istoj zgradi)
  • premeštaj klima uredjaja – kompletne jedinice (na različitim lokacijama ) –
  • premeštanje spoljne jedinice –  (ukoliko posao ne zahteva skidanje unutrašnje i izvlačenje instalacije)
  • premeštanje spoljne jedinice –  (ukoliko posao zahteva skidanje unutrašnje i izvlačenje instalacije)
  • premeštanje unutrašnje jedinice (zavisno od slučaja) –  (za sve uredjaje instalacija se naplaćuje  po dužnom metru ukoliko se produžava).

Ukoliko se radi o premeštanju uređaja na novu lokaciju koja je u relativnoj blizini stare i ukoliko se radi o kraćem vremenskom periodu, po proceni montažera, može se ostvariti popust. Na primer, demontaža se ne naplaćuje.

premeštaj klima

POTREBNA VAM JE DEMONTAŽA I PREMEŠTAJ VAŠEG KLIMA UREDJAJA?